≈

Grad Rače

≈
Nekdaj mogočen grad Rače še sedaj ohranja vlogo krajevnega in kulturnega središča v občini Rače – Fram.
Od nekdaj mogočen grad Rače, še sedaj ohranja vlogo krajevnega in kulturnega središča v občini Rače – Fram. Razen občinskih prostorov, je v gradu reprezentančna Bela dvorana, namenjena organizaciji kulturnih prireditev, izvedbi pomembnejših poslovnih sestankov in srečanj, v zadnjih letih pa tudi poročnim obredom. V grajskih prostorih je Krajevni urad Rače, kjer si lahko rezervirate želeni termin za poroko (tel: 02/609-60-21). Pred gradom je lep park, v katerem nastajajo čudovite poročne fotografije. Grad leži v samem centru Rač.

Leta 1729 so v gradu sezidali grajsko kapelo, v kapeli, ki je bila leta 2006 v celoti restavrirana, potekajo danes cerkveni poročni obredi.

grad race poroke

Gostilna Karla
Dobrodošli tudi v bližnji gostilni KARLA, z družinsko tradicijo od 1908. Spoznajte našo domačo kuhinjo, kjer pripravljamo pester izbor jedi po naročilu, ki so tudi sezonsko prilagojene. V naši hiši se trudimo zadovoljiti kulinarične želje naših gostov tudi ob posebnih priložnostih vse od porok, rojstnih dni, obletnic, svetih zakramentov, poslovnih kosil do romantičnih večerij.

CATERING NA VAŠI POROKI
Če pa bi se raje razvajali z našimi dobrotami pri Vas doma ali na kakšni drugi lokaciji, pa poskrbimo z našim cateringom Karla, v okviru katerega pripravljamo kulinarične dogodke od 25 pa vse do 250 oseb.

gostilna Karla Race gostilna Karla Race2 gostilna Karla Race4

Gostilna Karla z dolgoletno tradicijo bo za vas pripravila nepozabno kulinarično izkušnjo.


gostilna Karla Race1
Poroka na gradu Rače
Poroka na gradu Rače
Poroka na gradu Rače
Poroka na gradu Rače
Poroka na gradu Rače
gostilna Karla Race
gostilna Karla Race2
gostilna Karla Race4
grad race poroke
gostilna Karla Race Fram
≈

Več iz te regije

≈
Poroka na gradu Rače
Grad Rače
Nekdaj mogočen grad Rače še sedaj ohranja vlogo krajevnega in kulturnega središča v občini Rače – Fr...
hotel city maribor poroka
HOTEL CITY MARIBOR****
Vajin dan, vajina poroka, vajin City
civilni obred hotel habakuk poljub
Terme Maribor
Doživite poročne sanje

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem