≈

VIP poroke 2017

≈
21. december 2017
Tudi letošnje leto nas slavni niso razočarali
Bilo je leto čudovitih porok, polnih ljubezni in blišča. Mi vam predstavljamo le nekaj najbolj gledanih in odmevnih. Ob vseh letošnjih zarokah pa se že veselimo leta, ki prihaja.


Serena Williams in Alexis Ohanian

poroka serena wiliams3 2017 poroka bo

Pričenjamo z zadnjo največjo poroko minulega leta in sicer sta se 17. novembra v New Orleansu poročila teniška zvezdnica in soustanovitelj Reddita. Poroka je potekala v slogu Disneyjeve klasike, Lepotice in zveri.
Poroke, ki je stala več kot milijon dolarjev se je udeležilo več kot 200 gostov, med njimi tudi Beyonce, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kelly Rowland, Ciara…

poroka serena wiliams2 2017 poroka bo

Nevestino poročno obleko je oblikovala Sarah Burton iz modne hiše Alexander McQueen, ki je ujela vse nevestine želje po bogati plesni poročni obleki. Serenin prihod pred oltar sta dopolnili tančica in ogrinjalo, medtem ko se je ženin odločil za klasično Armanijevo obleko. Po obredu se je tenisačica preoblekla v krajšo poročno obleko, ki so jo krasili perje in kristali, pod kreacijo pa se je podpisala Donatella Versace.

poroka serena wiliams4 2017 poroka bo

Neklasična je bila tudi sama razporeditev gostov, saj sta zaročenca želela pričarati karseda sproščeno vzdušje, zato nista hotela, da bi njuni gostje sedeli na klasičnih stolih, ampak sta jim ponudila sedežne garniture in fotelje.

poroka serena wiliams1 2017 poroka bo

Gostje pa bi bodo nevesto zagotovo najbolj zapomnili po posebnih Nike teniških športnih copatih, ki so jih za to priložnost okrasili z drobnimi kristali.


kate upton poroka

Kate Upton in Justin Verlander

4. novembra sta si zvestobo obljubila manekenka Kate Upton in ameriški igralec nogometa Justin Verlander. Za sanjski kraj svoje poroke sta si izbrala Toskano, saj je bil to prvi kraj, kjer sta skupaj počitnikovala. Nevestino obleko so skreirali v Valentinu.

Bianca Family Celebrate Style

Bianca Balti in Matthew McRae

Italijanska manekenka, obraz znamke Dolce & Gabbana, se je 11. avgusta, v Los Angelesu, zaobljubila Matthew McRaeju. Kot se za manekeno spodobi je nosila unikatno poročno obleko Dolce & Gabbana Alta Moda, njeni dve hčerki pa pomanjšani različici.

victoria swarovski

Victoria Swarovski in Werner Mürz

23-letna dedinja hiše kristalov Swarovski je 17. junija svojo zaobljubo prisegla 40-letnemu nepremičninskemu agentu Wernerju Mürzu. Avstrijska pevka in plesalka je dobesedno sijala v več kot 700.000 funtov vredni poročni obleki, na kateri je bilo kar 500.000 Swarovski kristalov. Več o njuni zgodbi si lahko preberete na strani 126, v zadnji številki revije Moja poroka.

miranda kerr wedding evan spiegel poroka

Miranda Kerr in Even Spiegel

27. maja se je poročila znana avstralska manekenka Miranda Kerr. Na intimni poroki v Kaliforniji, kateri je prisostvovalo le 45 najbližjih družinskih članov in prijateljev, je svoj »da« izrekla Evenu Spiegelu, soustanovitelju znane aplikacije Snapchat. Mirando je nosila klasično poročno obleko, ki so jo skladno z njenimi željami naredili v modni hiši Dior. Njuna zgodba je predstavljena na str. 124 v zadnji številki revije Moja poroka.


Pippa Middleton in James Matthews poroka

Pippa Middleton in James Matthews

Tudi letošnje leto ni minilo brez najmanj ene "kraljevske" poroke. Za to je poskrbela Pippa Middleton, sestra vojvodinje Kate Middleton. Poročila se je 20. maja, v cerkvi sv. Marka v Englefieldu, pred najbližjimi sorodniki in prijatelji.


Jim Parsons and Todd Spiewak

Jim Parsons in Todd Spiewak

Znani igralec iz kultne nanizanke Veliki pokovci (The Big Bang Theory) se je 13. maja poročil s svojim dolgoletnim partnerjem. Poročila sta se v New Yorku, v ikonični mavrični sobi, oba pa sta nosila svečana smokinga Tom Ford.

david tutera wedding

David Tutera in Joey Toth

V soboto, 1. aprila, je svoj »da« dahnil eden izmed najbolj znanih poročnih organizatorjev vseh časov – David Tutera. Organizator, ki je sanjske dneve pričaral številnim znanim osebnostim kot so Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, princu Charlesu in mnogim drugim, je bil končno postavljen pred največji izziv v svojim življenju in sicer pričarati popoln poročni dan sebi in svojemu izbrancu. In to mu je več kot odlično uspelo. Vas zanima kako? Pokukajte!


Samira Wiley and Lauren Morelli

Samira Wiley in Lauren Morelli

25. marca se je poročila tudi igralka iz nanizanke Oranžna je nova črna (Orange Is the New Black) Samira Wiley. Da je izrekla pisateljici omenjene serije, Lauren Morelli. Poročili sta se v sončni Kaliforniji , nosili pa sta poročni obleki znanega oblikovalca Christiana Siriano.


Tudi pri nas smo imeli kar nekaj čudovitih porok, mi bi želeli izpostaviti le dve najlepši, ki krasita tudi našo zadnjo številko revije Moja poroka.

Marjana in Matej

Marjana in Matej Gaber

Naš znani rokometaš Matej Gaber se je 24. junija, na Dvorcu Štatenberg, poročil s svojo čudovito izbranko Marjano. Na poroki ju je spremljala tudi njuna hčerka Zara, Matejeva poročna priča je bil njegov soigralec Jure Dolenec, poroki pa so prisostvovali tudi števili igralci iz reprezentančnih vrst. Kako je potekala njuna zaroka in na koncu tudi poroka si lahko ogledate in preberete na kar 6-straneh zadnje številke revije Moja poroka.


Aljaž in Kim

Aljaž in Kim

Kim in Aljaž Bedene 31. julij pa je bil usoden za našega teniškega igralca Aljaža Bedeneta in Kim. Njuna zgodba se je odvijala na Ljubljanskem gradu, kjer ju je v prelepi beli dvorani poročil župan Zoran Jankovič. Tudi za slavje jima ni bilo potrebno daleč, saj sta zabavo nadaljevala kar v Gostilni Na gradu. Začetek njune zgodbe najdete na strani 102.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
iskrivi trenutek (poročna fotografija)
NEJC BOLE
zmagovalec strokovne komisije našega prvega FOTO NATEČAJA
porocni koticek spletna stran poroka bo
Največji poročni salon pri nas
je zasijal v novi spletni podobi
trunk show poročni kotiček
10. poročni sejem na Ljubljanskem gradu
Oglejte si utrinke z najbolj obiskanega poročnega dogodka leta
špas teater
NI PRAVE POROKE BREZ PRAVE DEKLIŠČINE!
Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je tre...
nicole spose news and events Nicole Fashion Show
Poročne obleke 2019
Nova kolekcija se zrcali v moderni romantiki.
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem