≈

Trunk Show

≈
03. oktober 2017
Prvi Trunk Show v Sloveniji v sklopu 9. Poročnega sejma na Ljubljanskem gradu.
Trunk show je modni dogodek, ki je v tujini v poročni modi prisoten že vrsto let. Na trunk show-u, ki je najpogosteje večdnevna prireditev, je udeležba možna le ob predhodni rezervaciji.  Oblikovalske hiše predstavijo celotno linijo poročnih oblek in dodatkov prihajajoče kolekcije neposredno bodočim nevestam, še preden je kolekcija na voljo širšemu krogu kupcev. Na takšnih prestavitvah je možen ogled tudi nekaterih ekskluzivnih poročnih oblek, ki kasneje niso na voljo v redni prodaji. Neveste si poročne obleke in dodatke lahko ogledate na modelih ter se obenem posvetujete s poročnimi svetovalci, ki so na takšni predstavitvi na voljo za posvet in nasvet. Odločitev glede izbire obleke je tako lažja, saj dobite obilico dragocenih informacije glede krojev, stilov in trendov prihajajoče sezone. Poročne obleke se lahko na takšni predstavitvi tudi naroči in kupi.

trunk show porocni sejem1

V sodelovanju z italijansko poročno hišo Nicole Fashion Group (blagovne znamke Nicole Spose, Colet Bride, Jolies, Aurora in Alessandra Rinaudo Couture) bo na sejmu potekal prvi TRUNK SHOW v Sloveniji.
Naravnost iz New Yorškega tedna poročne mode bodo v Ljubljano prispeli izbrani modeli kolekcije 2018, ki jih boste lahko na poročnem sejmu izbirale s pomočjo vaše osebne svetovalke.

trunk show porocni sejem2

Trunk Show bo potekal v soboto in nedeljo (oba sejemska dneva) od 12. - 14. ure ter od 16. - 18. ure. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite na elektronski naslov organizatorja sejma #EM#6d60706861716f696f497a647e62656e3d737d3d677c#EM#

P.S. Vsaka udeleženka (bodoča nevesta) Trunk Showa bo prejela vrečko presenečenja, ki vsebuje tudi popust za nakup poročne obleke. 

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
gostje na poroki
Kako narediti seznam gostov?
Je vajin seznam gostov še vedno predlog? Potem je čas za bolj drastične prijeme.
poročna priča
Naloge poročne priče
Imate to čast, da sta vas nevesta ali ženin izbrala za svojo pričo, vi pa na žalost ne veste, kaj vs...
UltraVioletPantone 148
Barva leta
Letošnje leto bo tudi pri porokah obarvano vijolično
vip poroke
VIP poroke 2017
Tudi letošnje leto nas slavni niso razočarali
zimska poroka 2
Zimska poroka
Tu je čudovit letni čas, ki je združen s toplimi objemi najdražjih. Zakaj ga ne bi izkoristili tudi ...
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009