≈

Trunk Show

≈
03. oktober 2017
Prvi Trunk Show v Sloveniji v sklopu 9. Poročnega sejma na Ljubljanskem gradu.
Trunk show je modni dogodek, ki je v tujini v poročni modi prisoten že vrsto let. Na trunk show-u, ki je najpogosteje večdnevna prireditev, je udeležba možna le ob predhodni rezervaciji.  Oblikovalske hiše predstavijo celotno linijo poročnih oblek in dodatkov prihajajoče kolekcije neposredno bodočim nevestam, še preden je kolekcija na voljo širšemu krogu kupcev. Na takšnih prestavitvah je možen ogled tudi nekaterih ekskluzivnih poročnih oblek, ki kasneje niso na voljo v redni prodaji. Neveste si poročne obleke in dodatke lahko ogledate na modelih ter se obenem posvetujete s poročnimi svetovalci, ki so na takšni predstavitvi na voljo za posvet in nasvet. Odločitev glede izbire obleke je tako lažja, saj dobite obilico dragocenih informacije glede krojev, stilov in trendov prihajajoče sezone. Poročne obleke se lahko na takšni predstavitvi tudi naroči in kupi.

trunk show porocni sejem1

V sodelovanju z italijansko poročno hišo Nicole Fashion Group (blagovne znamke Nicole Spose, Colet Bride, Jolies, Aurora in Alessandra Rinaudo Couture) bo na sejmu potekal prvi TRUNK SHOW v Sloveniji.
Naravnost iz New Yorškega tedna poročne mode bodo v Ljubljano prispeli izbrani modeli kolekcije 2018, ki jih boste lahko na poročnem sejmu izbirale s pomočjo vaše osebne svetovalke.

trunk show porocni sejem2

Trunk Show bo potekal v soboto in nedeljo (oba sejemska dneva) od 12. - 14. ure ter od 16. - 18. ure. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite na elektronski naslov organizatorja sejma #EM#6d60706861716f696f497a647e62656e3d737d3d677c#EM#

P.S. Vsaka udeleženka (bodoča nevesta) Trunk Showa bo prejela vrečko presenečenja, ki vsebuje tudi popust za nakup poročne obleke. 

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
nicole spose news and events Nicole Fashion Show
Poročne obleke 2019
Nova kolekcija se zrcali v moderni romantiki.
srečna mladoporočenca
Kraljeva poroka II
Meghan Markle in britanski princ Harry
MOJA POROKA porocni sejem ljubljana 2018
10. poročni sejem, 17. in 18. november
BREZPLAČNE VSTOPNICE za ogled največjega poročnega sejma so že na voljo
moška svečana obleka sens
Kako izbrati moško poročno obleko?
Moda, ki v zadnjih letih postaja vse drznejša tudi zanj, moškega velikokrat postavlja pred dilemo, k...
poročno ličenje
Poročno ličenje
Poleg izbire poročne obleke, poročnih čevljev, nakita in frizure je zagotovo zelo pomembna tudi izbi...
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem