≈

Poroka v nebesnih znamenjih

≈
06. junij 2017
Tako kot vaš rojstni dan lahko tudi poroka v določenem nebesnem znamenju pove veliko o vajini skupni prihodnosti (dobrega in slabega). Kaj vama bo torej prinesel vajin izbrani datum?

oven

Oven
Datum poroke: 21. marec–19. april

Oven je zelo pustolovsko, drzno in neodvisno znamenje. Če bo vajin datum v znamenju ovna, potem bosta uspevala tudi kot posameznika, kar bo veliko prispevalo tudi k vajinemu nadaljnjemu razmerju. Vajin zakon bo poln spontanosti. V mislih imamo predvsem zanimive večerje, kratke nenačrtovane oddihe in različna spontana romantična presenečenja. Toda bodita pozorna, da ne postaneta preveč tekmovalna drug z drugim, kar se pogosto zgodi parom, poročenim v tem obdobju.

bik

Bik
Datum poroke: 20. april–20. maj

Bik je zelo čutno, dekadentno znamenje. S partnerjem bosta uživala v lepih stvareh in zagotovo vaju ne bo strah, da se ne bi prepustila izbranemu okusu za razkošje. Pa naj si bodo to materialne stvari ali pa zgolj uživanje ob klasični glasbi. Dobra novica: usojeno vama je, da bosta imela zelo trden zakon. Čeprav se bosta morda ujela v neko rutino, pa je pomembno, da na vsake toliko časa malce premešata stvari in poskusita kaj novega – tako v spalnici kot izven nje.

dvojčka

Dvojček
Datum poroke: 21. maj–20. junij

Komunikacija je ključ za vse pare, poročene v znamenju dvojčka. Vajin zakon bo zelo zgovoren in med vama bo stalen dialog (včasih tudi malce glasnejši, vendar nič zato). Ker hrepenita po različnosti, si omislita vsaj en zanimiv skupen hobi – morda se to poletje naučita deskati, se udeležita tečaja eksotičnega kuhanja, začneta s kolesarjenjem, plesnim tečajem ... Če že imata družino, bo morda za začetek dovolj že ena skupna ura na teden.


rak

Rak
Datum poroke: 22. junij–22. julij

Dom je, kjer je srce. To je pregovor, ki bi najbolje opisal vajin zakon. Res radi razvajate svojega moža in seveda obratno. Skupno kuhanje je še ena lastnost vajinega zakona. In ne biti presenečeni, če bosta imela veliko ljubkovalnih vzdevkov drug za drugega. Edina težava, ki vama grozi, je, da se preveč navežeta druga na drugega in vam boljša polovica povsem zadošča. Vseeno se potrudita in ostanita povezana tudi s svojimi prijatelji in družino. Njim namenita vsaj en dan v mesecu.

lev

Lev
Datum poroke: 23. julij–22. avgust

Če se bosta poročila v znamenju leva, potem lahko pričakujeta strasten, dramatičen in teatralen zakon. Oba imata močna mnenja, ki si jih absolutno upata povedati. Seveda vse lepo in prav, če imamo romantiko in strast, vendar po drugi strani lahko hitro zapadete v zelo dramatično in stresno obdobje. To se lahko izraža v bojevanju za prevladujoče mnenje, zato bodita pozorna, da drug drugemu ne postaneta šef.

devica

Devica
Datum poroke: 23. avgust–22. september

Devica je zelo organizirano in zdravo znamenje. Vi in vaš mož bosta pozorna na malenkosti in detajle. On je vaš navijač in vi njegova navijačica, zato je medsebojna pomoč že praktično naravna. Težava, ki lahko nastane, je, da se bosta preveč osredotočala na svoje probleme ali pa bosta preveč natančna ravno zaradi majhnih podrobnosti, tako da velikokrat ne bosta videla širše slike.

tehtnica

Tehtnica
Datum poroke: 23. september–22. oktober

Tehtnica je znamenje, ki tako rekoč vlada zakonu. Zato je marsikje tudi oktobra kar nekaj porok. Zakoni so zato zelo v ravnovesju, kjer oba partnerja enakovredno dajeta in sprejemata. Razmerje in vajin odnos bo zato vam in partnerju prioriteta. Težava leži v izgubi vajine lastne identitete, saj se kaj hitro vse vrti le okoli odnosa, ne pa tudi okoli vaju kot samostojnih oseb. Zato si zapomnita, da morata kdaj pa kdaj tudi uiti iz gnezda in početi stvari, ki veselijo zgolj vas same.

škorpijon

Škorpijon
Datum poroke: 23. oktober–21. november

Škorpijon je zelo strastno in čustveno znamenje, kar vama zna v zakonu prinesti veliko intimnosti, prav tako pa ne bi smela imeti težav z ohranjanjem romance tudi v nadaljnjih letih. Za škorpijone pa sta značilna tudi moč in nadzor, tako da imate lahko težave z ljubosumjem. Bodita previdna in poskrbita, da če čutita bolečino ali sta prizadeta nad kakšnim partnerjevim dejanjem, se o tem tudi pogovorita. Ne dovolita, da bi boj za prevlado uničil vajin zakon.

strelec

Strelec
Datum poroke: 22. november–21. december

Pari, poročeni v strelcu, so zelo družabni, avanturistični in svetovljanski. V vajinem zakonu bo najbrž kar precej potovanj. Sta v stalnem pogonu, saj sta še vedno zelo vedoželjna in svobodomiselna. Vajina slabost bo predvsem ta, da se zaradi tveganj lahko hitro znajdeta v težavah, nemalokrat tudi finančnih. Ne živita tako na robu ter vseeno osnujta dom, ki bo zatočišče za vaju in vajine otroke.

kozorog

Kozorog
Datum poroke: 22. december–19. januar

Za kozoroge velja tradicija, zato se pogostokrat ta zimska poroka dogodi okoli božiča ali novega leta. Pomembna vama je družina, zapuščina, ki jo prejmeta od staršev. Uživata v praznovanju praznikov, prenašanju družinske tradicije in obujanju spominov iz otroštva. Oba pa morata delati predvsem na tem, da uživata tudi v sedanjosti ter se ne prepustita nenehnemu načrtovanju prihodnosti.

vodnar

Vodnar
Datum poroke: 20. januar–18. februar

Vajin zakon bi lahko opisali kot nekonvencionalen, domiseln in modern. Drug drugemu sta najboljša prijatelja, vendar sta tudi zelo družabna, kar se bo gotovo izražalo po vajinih številnih večerjah s prijatelji. Rada hodita ven in sta v množici ljudi. Če želita ohraniti trdnost svojega zakona, pa poskrbita, da se doma, v miru, posvetita zgolj drug drugemu.

ribi

Ribi
Datum poroke: 19. februar–20. marec

Vladale vama bodo domišljija, romantika in ustvarjalnost. Nedvomno spadata med bolj zasanjane pare. Pričakujeta lahko tudi obnovitev zaobljub in praznovanj svojih obletnic z romantičnimi pobegi na lepše. Pazita pa, da še vseeno ostaneta na trdnih tleh. Gotovo si ne želita, da vaju čustva povsem zavedejo, da izgubita stik z realnostjo, kajti po padcu bo pogled drug na drugega precej manj romantičen, saj partnerja lahko krivite za neuspeh.Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
moška svečana obleka sens
Kako izbrati moško poročno obleko?
Moda, ki v zadnjih letih postaja vse drznejša tudi zanj, moškega velikokrat postavlja pred dilemo, k...
poročno ličenje
Poročno ličenje
Poleg izbire poročne obleke, poročnih čevljev, nakita in frizure je zagotovo zelo pomembna tudi izbi...
gostje na poroki
Kako narediti seznam gostov?
Je vajin seznam gostov še vedno predlog? Potem je čas za bolj drastične prijeme.
poročna priča
Naloge poročne priče
Imate to čast, da sta vas nevesta ali ženin izbrala za svojo pričo, vi pa na žalost ne veste, kaj vs...
UltraVioletPantone 148
Barva leta
Letošnje leto bo tudi pri porokah obarvano vijolično
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009