≈

Poročni sejem Ljubljanski grad 2017

≈
04. december 2017
tudi tokrat navdušil vse obiskovalce.
Za nami je še en več kot uspešen poročni sejem, ki ga je revija Moja poroka organizirala že 9-ič. 25. in 26. novembra je več kot 60 razstavljalcev iz vse Slovenije gostovalo za zidovi čudovitega Ljubljanskega gradu. Pari so do njega lahko prišli z avtom, peš ali tirno vzpenjačo.

poročni sejem ljubljanski grad 1

Z zagotovostjo lahko zatrdimo, da so imeli prav vsi obiskovalci kaj za videti. V pestri ponudbi ni manjkalo poročnih prstanov; krajev, hotelov in gostišč; poročnih šopkov in tort; poročnih oblek za neveste in ženine; fotografov, snemalcev...

poročni sejem ljubljanski grad 4 poročni sejem ljubljanski grad 17

Prav vsi razstavljalci so se trudili, da so parom kaj najbolje predstavili svojo pestro ponudbo. Na levi strani Kaja Sterle iz Zlatarstva Sterle, na desni strani Anže Kacin iz Poročne Sonate.

poročni sejem ljubljanski grad 18 poročni sejem ljubljanski grad 12

Pari so pokazali izredno veliko zanimanja za prav vse detajle poroke. Na levi fotografiji cvetlični mojster Boštjan Grm iz Gardenie, na desni unikatna oblačila iz bio materialov Morro.

poročni sejem ljubljanski grad 13

Sejem je tudi letošnje leto obiskalo več kot 1.600 parov.

poročni sejem ljubljanski grad 5 poročni sejem ljubljanski grad 16

Čudovite cvetlične in sladke kreacije so nas spremljale skozi cel sejem. Na levi strani umetelno postavljeno poročno omizje izpod rok cvetličarke Marje Olenik.
Na desni strani dih jemajoče poročne torte iz Tortine.

poročni sejem ljubljanski grad 20

Prvič pri nas pa smo organizirali tudi TRUNK SHOW - modni dogodek, na katerega so se morale obiskovalke prej prijaviti. Modna hiša Nicole Fashion Group iz Milana je pripeljala svojo celotno kolekcijo poročnih oblek za leto 2018, ki so jih bodoče neveste lahko občudovale na modelih. Stilisti pa so nevestam svetovali pri izbiri pravega kroja za njihovo postavo in stil poroke.
Vse neveste pa so ob odhodu prejele darilno vrečko, v kateri so jih razveselila darilca sponzorjev Trunk Showa - Poročni kotiček, Poročna trgovina in Nivea.

poročni sejem ljubljanski grad 15 poročni sejem ljubljanski grad 19

Bodoče neveste so si izbrale poročne obleke, ki so jih nato manekenke nosile na modni pisti. Na dogodku sta kot strokovni stilistki sodelovali tudi modni blogarki Pika Zrim in Ajda Sitar.

Na koncu gre zahvala vse našim enkratnim razstavljalcem, saj brez njih sejma preprosto ne bi bilo. Velika zahvala gre tudi vsem obiskovalcem, ki so nas obiskali. Posebna zahvala pa gre tudi našemu generalnemu sponzorju SelectBox, ki je med pare razdelil števila darila.  Še več fotografij in sejemskega dogajanja si lahko ogledate tudi na naši FB strani.


Hvala vsem še enkrat in vabljeni v našo družbo že čez 2 meseca v Hotel City, v Maribor.

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
trunk show poročni kotiček
10. poročni sejem na Ljubljanskem gradu
Oglejte si utrinke z najbolj obiskanega poročnega dogodka leta
špas teater
NI PRAVE POROKE BREZ PRAVE DEKLIŠČINE!
Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je tre...
nicole spose news and events Nicole Fashion Show
Poročne obleke 2019
Nova kolekcija se zrcali v moderni romantiki.
srečna mladoporočenca
Kraljeva poroka II
Meghan Markle in britanski princ Harry
MOJA POROKA porocni sejem ljubljana 2018
10. poročni sejem, 17. in 18. november
BREZPLAČNE VSTOPNICE za ogled največjega poročnega sejma so že na voljo
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem