≈

Največji poročni salon pri nas

≈
27. november 2018
je zasijal v novi spletni podobi
Salon Poročni kotiček, ki se nahaja na Dolenjski cesti 138a v Ljubljani, je pred dnevi zasijal v novi spletni podobi. Osvežena spletna stran obiskovalcem omogoča še boljšo izkušnjo spoznavanja sveta poročnih trendov. Velike fotografije in kratki opisi pri predstavljenih izdelkih vas vodijo vse od poročnih oblek za neveste in ženine, poročnih čevljev, različnih modnih dodatkov do poročnih vabil, zahval, naprsnih šopkov in bogate dodatne ponudbe.
 
porocni koticek spletna stran3 poroka bo

SPLETNA TRGOVINA

In kar je najbolje? Izdelke lahko enostavno naročite iz domačega naslonjača. Naročite lahko tudi vse tiskovine (vabila, zahvale, sedežne rede, menije, table dobrodošlice...). Pri želeni tiskovini izberete možnost tiska in v prazno okno vnesete svoje besedilo. Naročilo oddate, plačate, nato pa na svoj mail prejmete osnutek tiska, ki bo enak vzorcu izdelka, ki ste ga naročilu, le da bodo pri oblikovanju upoštevali vaše želje in besedilo.


porocni koticek spletna stran2 poroka bo


Če so izdelki na zalogi, jih lahko prejmete že naslednji delovni dan (lahko izberete možnost prevzema v salonu ali pa vam izdelke pošljejo po pošti).

porocni koticek spletna stran4

REZERVIRAJ POMERJANJE PREKO SPLETA

Največja novost, ki jo nova stran prinaša, pa je sistem za rezervacijo pomerjanja. Sistem, ki ga poznajo le vrhunski svetovni poročni saloni, je od zdaj naprej na voljo tudi slovenskim nevestam. Kako deluje? Pri ogledu poročnih oblek, si lahko preko klika na gumb REZERVIRAJ TERMIN ogledate proste termine, izpolnete obrazec in oddate. Tako si na enostaven način zagotovite svoje mesto za osebno svetovanje in pomerjanje najlepših poročnih oblek. Brez iskanja telefonskih številk in čakanja na delovni čas salona.

Pokukajte v svet porok na www.porocnikoticek.si.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
iskrivi trenutek (poročna fotografija)
NEJC BOLE
zmagovalec strokovne komisije našega prvega FOTO NATEČAJA
trunk show poročni kotiček
10. poročni sejem na Ljubljanskem gradu
Oglejte si utrinke z najbolj obiskanega poročnega dogodka leta
špas teater
NI PRAVE POROKE BREZ PRAVE DEKLIŠČINE!
Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je tre...
nicole spose news and events Nicole Fashion Show
Poročne obleke 2019
Nova kolekcija se zrcali v moderni romantiki.
srečna mladoporočenca
Kraljeva poroka II
Meghan Markle in britanski princ Harry
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem